Splošni pogoji uporabe spletne trgovine na straneh mamacitaart.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno trgovino upravlja:

mamaCitaart,

Cita Tušar

Tel: +386 (0)31 484 – 662

E-mail: info@mamacitaart.si

Matična številka ODD: 23674

TRR: SI56 1915 5700 0429 547

 

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med trgovino in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

 

                                            VRAČILO BLAGA

Potrošnik ima pravico, v 14 dneh od prevzema blaga odstopiti od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Svojo odločitev sporoči potrošnik po elektronski pošti na naslov info@mamacitaart.si

Rok za odstop se začne šteti en dan po datumu prevzema naročenega blaga.

Blago je potrebno vrniti prodajalcu s priporočeno pošiljko, najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe.

Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek osnovnega pošiljanja in strošek vračila blaga (poštnina).

Vračilo vplačila na TRR bo izvedeno najkasneje v 5 delovnih dnehod prejema vrnjenega blaga. Na TRR uporabnika ali na PayPal se vrne vplačani znesek, zmanjšan za stroške poštnine. Zaradi zagotavljanja točnosti in pravočasnosti vračila, se vračilo izvede z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, razen če kupec izrecno zahteva drug način in če zaradi tega ni dodatnih stroškov.

                                                  AVTORSKE PRAVICE

Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Vse slike izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo dejanskih lastnosti izdelkov.